Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Konfetti ágyú

Láttál már filmekben esküvőt, mikor szirom, -  ezüst csillogó lapocska hullás  volt? Bordó, fehér, ekrü, piros, rózsaszín színekben.Konfetti ágyú volt. Esküvőre, rendezvényre, kültéri koncertekre, színházakba, Valentin napra, Szülinapra, foci mérkőzésekre, meccsekre, party-ra ajánljom.  Arany, ezüst, színes fémes lapocskákat, szalagokat kilövő ágyúkat is találsz nálunk. Sőt  lepkék, plüss állatot, plüss szívecskét, focilabda korongot, smailit  kilövőt is. 

 

                                                        

     

Fehér, ezüst, arany, krém, színes, piros,... és még számtalan színben, formában. Nem össze keverendő a magyar konfettivel! Az Amerikai konfetti ágyú  2-3 cm átmérőjű vagy hosszú szalagokat lövel ki. Pille könnyű, rendkívül látványos a kilövése. 7-8-de van amelyik 15 méter magasra is ki lő. Sűrített levegővel vannak ellátva. Nagyon egyszerű a kezelése, működtetése. Mivel sűrített levegővel működő konfetti ágyú, így nem kell hozzá + szerkezetet venni hozzá. Könnyű, egyszerű, gyors a használata. Szobai illetve kültérre is tudunk ajánlani konfetti ágyúkat.Minden esetben nézd meg milyen magas a kilövési távolsága, mert akár 15-18 méterre is fellőhet. 6-7-8 méter magasságú konfetti ágyúkat beltérre és kültérre javasoljuk ( csarnokokba, színháztermekben,sportcsarnokok, művelődési házakba vagy kültérre ajánljuk.)  

     

 

15-18 méter magas kilövésnél csak kültérre javasoljuk, esküvőre, szertartáshoz, sportpályára, szabadtéri koncertekre, rendezvényekreRendezvényt szerveztek, semmi képen ne hagyjátok ki. Fantasztikus látvány, és élmény.  Ha külön fotósotok van, mindenféleképpen említsétek meg, hogy milyen időpontban lesz a kilövése, ?db és honnan lőtök. Illetve milyen magasra lő ki. Nehogy a fotóról a fele lemaradjon.  

 

Rendezés:
Nézet: