Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gyerek parti

Gyerek szülinapi party kellékek, gyerek party kollekciók. Babaszületés, első szülinap, kültéri party, beltéri party, bármilyen ünnepre. Itt megtalálja az összes hozzá való party kellékeket. Egyedi és gyári készítésű pináták, thermo és üveghatású eldobható poharak, szalvéták, poharak, törölhető asztalterítőket, kellékek, arc és test festés, egyszínű party termékek, dekorációk. Kül,-és beltéri konfetti ágyúk, gyerek party játékok. Disney és mese figurás party kellékek, kislányoknak, kisfiúknak, minden ami egy jó partyhoz kell. Nagyobbaknak party szemüveg, áll bajuszok, szakállak, toll boák, jelmezek, kellékek, kalapok.  Minden ami egy fergeteges partyhoz kell.  

-Baby  parti kellékek és ajándékok -Baby parti kellékek és ajándékok
Saját részre vagy babalátogatóba mentek? Vegyél a baba szobájába dekorációt, ajándékot, party kellékeket. Anyukáknak apukáknak ajándékot, vicces dolgok. Örömszülők vagytok? Cuki babás poharak, tányérok, szalvéták, dekorációkat találtok itt.
-Pinatak,Rombolók- Ütők, Pinatába valók, Parti játékok -Pinatak,Rombolók- Ütők, Pinatába valók, Parti játékok
Igazi partyt szeretnél? CÉG vagy Szülinapi partyra egyedi és gyári Pináták közül választhatsz + party játékok, Pináta rombolókat , ajándékok. Party szemfedő a még jobb mókához. Ördög nyelv, mini és nagy trombiták, szerpentinek. ....
Farm parti kollekció Farm parti kollekció
Farm parti kollekció. Szereti a háziállatokat, traktort? Lepje meg szülinapján Farm parti kollekció
Minnie Mouse parti kollekció Minnie Mouse parti kollekció
Minni egér parti termékek
Thomas És Barátai parti kollekció Thomas És Barátai parti kollekció
Thomas És Barátai parti kollekció Gyerek parti
Verdák Cars kollekció Verdák Cars kollekció
VERDA PARTI TERMÉKEK

Gyerekeknek szülinapra, partykra. Kertbe, lakásba, étteremben, bárhol is tartják. Itt megtalálják a hozzá való kiegészítőket, kellékeket. Poharak, tányérok, lemosható terítők, játékok, pináták, egyedi és gyári pináták. Hobby asztal lesz? Nem tudja mivel védeni asztalát? Nem szeretné ha össze gyurmáznák, össze fessék a gyerekek? Válasszon terítőt. Lemosható, rengeteg  egyszínű színben és  mesefigurás terítők kaphatók.. Lányoknak, fiúknak. Szeretné ha minden gyerkőc külön kis poharát megtalálja? Ne legyen keveredés? Több mint 40 féle pohár közül választhat. Írja rá alkoholos filctollal a nevét, vagy rajzolja rá óvodai jelét. Ezeket a poharakat,még haza is vihetik emlékbe. Még nagyon sokáig ihat is belőle. Több mint 87 féle színes, mesemintás  szalvéta közül választhat. Party játékot keres? Fergeteges pináták közül választhat. Sőt még egyedi pinátát is rendelhet tőlünk. Pinátába való party játékokat ne feledje. Extra partyt szeretne a Szülinaposnak? Lepje meg kedvenc mesefigura jelmezével is. Tündér, hercegnő, Verda, denevér, indián, kalóz, Minnie egér, Miki egér. Rengeteg jelmez , kellék és kiegészítőket talál a jelmez menüpontban. 

Extra szülinapot szeretne tartani? Keresse arcfestékeinket. Kifestheti a gyerkőcöket, lehetnek, kalóz, tigris, pillangók, hercegnők, katicák..... nem nagy ördöngőség, festeni az arcára a gyermekeknek. Még is hatalmas élmény nekik.  Krémesek, tartósak. Vízzel könnyedén lemoshatók.