Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Konfetti ágyú

Láttál már filmekben esküvőt, mikor szirom, -  ezüst csillogó lapocska hullás  volt? Bordó, fehér, ekrü, piros, rózsaszín színekben.Konfetti ágyú volt. Esküvőre, rendezvényre, kültéri koncertekre, színházakba, Valentin napra, Szülinapra, foci mérkőzésekre, meccsekre, party-ra ajánljom.  Arany, ezüst, színes fémes lapocskákat, szalagokat kilövő ágyúkat is találsz nálunk. Sőt  lepkék, plüss állatot, plüss szívecskét, focilabda korongot, smailit  kilövőt is. 

                                                        

     

KONFETTI ÁGYÚK, Fehér, ezüst, arany, krém, színes, piros,... és még számtalan színben, formában. Nem össze keverendő a magyar konfettivel! Az Amerikai konfetti ágyú  2-3 cm átmérőjű vagy hosszú szalagokat lövel ki. Pille könnyű, rendkívül látványos a kilövése. A konfetti ágyú  7-8 m-re de van amelyik 15 méter magasra is ki lő. Konfetti ágyúk sűrített levegővel vannak ellátva. Nagyon egyszerű a kezelése, működtetése. Mivel sűrített levegővel működő konfetti ágyú, így nem kell hozzá + szerkezetet venni hozzá. Könnyű, egyszerű, gyors a használata. Konfetti ágyúkat szobai illetve kültérre is tudunk ajánlani.Minden esetben nézd meg milyen magas a kilövési távolsága, mert akár 15-18 méterre is fellőhet. 6-7-8 méter magasságú konfetti ágyúkat beltérre és kültérre javasoljuk ( csarnokokba, színháztermekben,sportcsarnokok, művelődési házakba vagy kültérre ajánljuk.)  

     

15-18 méter magas kilövésű  konfetti ágyúkat csak kültérre javasoljuk.  Szülinapra, Esküvőre, szertartáshoz, sportpályára, szabadtéri koncertekre, rendezvényekreRendezvényt szerveztek, semmi képen ne hagyjátok ki. Konfetti ágyú fantasztikus látvány, és élmény.  Ha külön fotósotok van, mindenféleképpen említsétek meg, hogy milyen időpontban lesz a kilövése, ?db és honnan lőtök. Illetve milyen magasra lő ki. Nehogy a fotóról a fele lemaradjon.  Hatalmas élmény, nagyon látványos fő eleme lehet a rendezvénynek a konfetti ágyú.

Rendezés:
Nézet: