Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szerelmes, szexi ajándék és Valentin napra

Szerelmes, szexi  és Vlentin napra ajándék dekoráció. Elegáns szerelmes  ajándékoktól egészen a szexis ajándékig. Hatalmas óriás rózsák, bonboncsokrok, szerelmes és  romantikus vacsorához dekorációk, szexi kellékek, jelmezek kiegészítők.   Ha a lakást, szobát, hálószobát szeretnéd feldíszíteni remek ötlet ne hagy ki.  Szerelmes,  romantikus napokra itt mindent megtalálsz. 

Szerelmes dekorációk, függő  füzérek Szerelmes dekorációk, függő füzérek
Szerelmes dekoráció , szívecskék , Valentin napi dekorációk, füzérek, lampionok. Évfordulóra, Kirakatba, üzletekbe, intézményekbe, partyra vagy csak úgy meglepiből.

VALENTIN NAP , ÉVFORDULÓ, VAGY CSAK ÚGY MEGLEPIBŐL .

Nincs szebb dolog annál, mikor párodat, 

szerelmedet  megleped ajándékkal, mikor kedveskedsz Neki. 

Úgy jön, hogy az ember nem is számít rá." Csak" hirtelen ott terem. Hát ezért a pillanatért érdemes meglepetést adni szeretteinknek. Díszítsd fel az asztal, szobát, ágyat..... csoda széppé tudod varázsolni. Nézz körül mindent megtalálsz nálunk. Az asztalra, földre ágyra, rózsaszirmokat szórhatsz. Akár szív formát vagy nevét is ki rakhatod belőle. Ünnepi asztalra gyönyörű szalvéták, poharak, szívószálak közül választhatsz.

Lehetőséged van , kombinálhatod porcelán tányérokkal is. Igaszán elegáns lesz. Ajándékba óriási rózsát, bonbon csokrot ajánljuk. Szexis ajándékokat is találsz. 

Készíts fürdő vizet rózsaszirmokkal.